Grupul Mobexpert, specializat in productia si comertul cu mobila si accesorii, controlat de omul de afaceri Dan Sucu, va inaugura hipermagazinul din Sun Plaza, Berceni, cu o suprafata totala de 10.255 mp, investitia ridicandu-se la 4 milioane de euro.

Deschiderea din Berceni extinde acoperirea retelei Mobexpert si in zona de Sud a Capitalei si ridica la cinci numarul de hipermagazine operate de companie in Bucuresti.

„Cel mai mult ne intereseaza sa ajungem noi cu magazinele acolo unde clientul isi doreste sa ne gaseasca. Nu asteptam sa vina el sa ne caute. Sunt peste patru ani de cand ne straduim sa ajungem si in zona Berceni cu un magazin Mobexpert”, a declarat presedintele grupului Mobexpert, Dan Sucu.

Hipemagazinul Mobexpert Sun Plaza va fi deschis 11 ore pe zi, 7 zile din 7 si va fi deservit de o echipa operationala de 70 de persoane.

Centrul comercial Sun Plaza, proiect de 200 mil. euro, dezvoltat de Sparkassen Immobilien in parteneriat cu firma EMCT, se va deschide joi, 25 februarie, investitorii astepandu-se la circa 15 milioane de vizitatori anual. Sun Plaza are o suprafata totala de 210.000 mp si o suprafata comerciala de 80.000 mp, precum si 2.000 de locuri de parcare dispuse pe doua niveluri subterane si o legatura directa cu statia de metrou Piata Sudului, realizata printr-un pasaj subteran.

Mobexpert este prezent pe piata de mobilier din Romania prin cele doua marci ale sale: Mobexpert - hipermagazine si magazine de mobilier pentru casa si decoratiuni, si Mobexpert Office - mobilier pentru birou si colectivitati.

Reteaua regionala a Mobexpert numara, in prezent, 35 de hipermagazine si magazine. In Romania, reteaua cuprinde 10 hipermagazine in Bucuresti (cinci unitati in zonele: Pipera, Baneasa, Pantelimon, Militari si Berceni), Brasov, Suceava, Pitesti, Sibiu si Iasi si 23 de magazine in tara.

In afara Romaniei, primul hipermagazin cu mobilier de casa si decoratiuni a fost inaugurat la Sofia, in septembrie 2007. Mobexpert Office este prezent, din 2005, cu magazine proprii in Sofia (Bulgaria) si in Belgrad (Serbia). Infiintat in 1993, grupul Mobexpert are in prezent 2.200 de angajati.

Mobexpert cuprinde zece firme pe zona de retail, opt fabrici de mobila pe zona de productie, sase firme de import si trei firme de servicii (informatica, logistica si proiectare-dezvoltare).

Cifra de afaceri aditionata a grupului Mobexpert, la finele anului 2009, s-a ridicat la 115 milioane de euro.Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si
Coca-Cola HBC Romania si Mobexpert, noii chiriasi ai P3 Bucharest A1