RWE Power Romania SA, membra a Grupului energetic RWE din Germania, si-a majorat capitalul social de la 90.000 lei pana lapeste 6.273.366 lei, impartit in 62.733.662 actiuni nominative, fiecare avand o valoare nominala de 0,1 lei, potrivit unui anunt publicat in Monitorul Oficial.

"In urma acestei majorari, un numar de 61.833.662 actiuni noi, avand o valoare nominala de 0,1 lei, vor fi emise de societate si distribuite RWE Power AG, in schimbul aportului sau in natura la majorarea capitalului social in valoare de 6.183.366 lei", se arata in anunt, potrivit NewsIn.

De asemenea, potrivit anuntului, noile actiuni sunt subscrise integral si vor fi achitate integral in natura de catre RWE Power AG in termen de 30 de zile din momentul hotararii, la data la care societatea este inregistrata in registrul actionarilor EnergoNuclear ca proprietar al actiunilor aportului.

De asemenea, Albert Komanns si Cord-Henrich Lefhalm au fost numiti administratori ai societatii.

Actionarul majoritar al companiei este RWE Power AG, din Grupul german RWE. In Romania, RWE Power este actionar cu 9,15% in cadrul EnergoNuclear, compania de proiect care va construi si pune in functiune reactoarele 3 si 4 de la Cernavoda.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si