Compania Dafora SA din Medias, controlata de omul de afaceri Gheorghe Calburean, a semnat un contract de 4 milioane lei, in calitate de lider de asociere, pentru construirea unui bazin de inot didactic in Medias, in curtea Scolii Generale nr. 8.

Bazinul va avea o suprafata totala utilizata la sol de 835 mp. Contractul se va derula pe o perioada de aproximativ 11 luni, urmand ca lucrarile sa fie demarate in luna aprilie a acestui an, potrivit NewsIn.

Pentru realizarea acestui proiect, Dafora va colabora cu societatile Cominco SA si Multinvest SRL, beneficiarul lucrarii fiind Compania Nationala de Investitii din Bucuresti.

"In conditiile aderarii tarii noastre la UE, demararea acestui proiect vine ca urmare a initierii programului de imbunatatire a localitatilor cu infrastructura sportiva si a insuficientei dotarilor unitatilor sportive, ele nefiind in conformitate cu normele europene", potrivit unui comunicat emis miercuri de companie.

Dafora SA din Medias este listata la categoria II a Bursei de Valori Bucuresti (BVB) cu simbolul DAFR si este impartita in doua divizii: una care ofera servicii de foraj petrol si gaze si alta care presteaza servicii de constructii civile si industriale, aeroportuare si de infrastructura.

Compania Dafora face parte din Grupul Dafora, iar principalele companii din cadrul grupului sunt compania Dafora SA din Medias si Condmag SA. Pentru anul 2009, Grupul Dafora preconizeaza o cifra de afaceri de aproximativ 500 milioane lei si un profit de peste 22 milioane lei.Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si
Concurenta a amendat cu 3 mil. EUR mai multe companii de foraj petrolier