Restaurantul Divan, cu specific turcesc, a fost deschis in centrul vechi al Capitalei, in urma unei investitii care s-a ridicat la peste 400.000 euro.
Avand un spatiu de 160 de metri patrati, impartiti pe doua nivele, ce poate gazdui pana la 110 persoane, Divan este gandit ca un melanj intre cele doua Turcii: cea traditionala si cea moderna.

Investitia in local s-a ridicat la peste 400.000 de euro, majoritatea elementelor de design interior fiind facute la comanda, un exemplu fiind cele 60 de platouri de cupru folosite pentru servire care sunt lucrate manual in Urfa cu dalta si ciocanul dupa un vechi model otoman.

„Ideea cu Divan ne-a venit din dragoste si pasiune pentru lumea orientala, pentru obiceiuri, pentru istorie, pentru Turcia, pentru mancarea lor delicioasa. In fiecare vineri si sambata, distractia este intretinuta prin dansuri din buric si dansuri traditionale turcesti”, a declarat Andrei Iusut, unul dintre proprietarii restaurantului.

Acesta, impreuna cu celalalt proprietar, Adina Ceadar, au in plan extinderea business-ului la nivel de lant in Bucuresti si in alte orase ale tarii si introducerea serviciului de livrare la domiciliu. “In maximum o luna vom introduce si serviciul de livrare la domiciuliu, iar pana la sfarsitul anului vom mai deschide inca un restaurant in Bucuresti. Suntem in discutii pentru alegerea locatiei”, a declarat, pentru Wall-Street, Andrei Iusut.

Iusut a mai adaugat ca extinderea in afara Capitalei vizeaza in primul rand orasul Constanta.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Roxana Grosu
Roxana a absolvit Facultatea de Litere , fiind și traducător autorizat de engleză și franceză. Are o experiență de peste 15 ani în presă și comunicare, este grammar nazi și pasionată de istoria artei. Ca jurnalist, a lucrat pentru publicații precum Businessmen's, Bucharest Business Week , România Liberă - unde a fost editor coordonator - și Wall-Street.ro . De-a lungul carierei jurnalistice, Roxana a scris pe domenii precum diplomație , turism , aviație , retail ,...

Te-ar putea interesa și:

Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri