Casa de avocatura Salans a asistat Franklin Templeton Investments Management Limited, societatea britanica de management a investitiilor, parte a Grupului Franklin Templeton Investments, in cadrul procesului de selectie pentru desemnarea societatii de administrare a Fondului Proprietatea.

Societatea de avocatura a asistat Franklin Templeton in procedura de licitatie si in cadrul negocierilor care au urmat, precum si la semnarea contractului de administrare.

De asemenea, firma a oferit consultanta societatii de administrare a investitiilor in legatura cu aspecte de reglementare, drept comercial si dreptul muncii privind infiintarea sucursalei Franklin Templeton la Bucuresti.

Echipa Salans a fost coordonata de Christopher Berlew (foto), managing partner si Simona Petrisor, avocat senior, cu sprijinul lui Septimiu Stoica, Of Counsel Salans Bucuresti, fost presedinte al Bursei de Valori Bucuresti.

"Suntem bucurosi ca in cele din urma contractul de administrare s-a semnat. Acest pas trimite un semnal pozitiv nu doar catre actionarii Fondului Proprietatea, ci tuturor investitorilor din Romania, in general, de aceea ne bucura faptul ca am contribuit la finalizarea acestui proces", a spus Christopher Berlew.

Salans Bucuresti activeaza pe piata din Romania de peste 12 ani si face parte dintr-o retea internationala de 22 de birouri in intreaga lume.

In Bucuresti, firma numara 40 de avocati, iar in lume 750. Firma si-a construit o reputatie solida in domeniul fuziunilor si achizitiilor, litigii si arbitraj, banci si finante, insolventa si servicii financiare, dreptul muncii, energie si resurse naturale si drept imobiliar.

Franklin Templeton Investment Management Limited este o filiala a Franklin Resources, Inc. o organizatie de administrare a investitiilor cu prezenta globala, care opereaza sub numele Franklin Templeton Investments.

Franklin Templeton Investments furnizeaza solutii de administrare a investitiilor, pe plan local si international, prin intermediul diviziilor de investitii Franklin, Templeton, Mutual Series, Fiduciary Trust, Darby si Bissett. Societatea cu sediul in San Mateo, California, are o experienta in investitii de peste 60 de ani si administreaza active cu o valoare de peste 548 miliarde dolari la data de 31 ianuarie 2010.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si