Cora Romania va inaugura, anul viitor, cel de-al saselea hipermarket din reteaua sa, in Drobeta Turnu Severin, in urma unei investitii estimata la 22 milioane euro.

Proiectul va fi dezvoltat de IBT ROM Construct.

“Cora Romania vizeaza deschiderea in 2011 a celui de-al treilea hipermarket in provincie. Compania are o strategie extrem de selectiva in ceea ce priveste proiectele in care deschide magazine”, a declarat Philippe Lejeune, presedinte Cora Romania.

Al treilea hipermarket Cora ce va fi deschis in provincie, se va intinde pe o suprafata de 8.000 m.p, cu o galerie comerciala de aproximativ 4.000 m.p. Valoarea totala a investitiei programate este estimata la 22 de milioane de euro.

„Noua unitate continua trendul extinderii in puncte strategice din provincie”, a adaugat reprezentantul companiei.

Inaugurarea hipermarketului isi propune sa satisfaca nevoile de proximitate si accesibilitate ale locuitorilor din municipiul Drobeta Turnu Severin.

Magazinul va comercializa produse din sectoarele alimentar si nealimentar, produse care sunt, potrivit companiei, in proportie de 97% de la furnizori locali.

Lantul de hipermarketuri Cora Romania face parte din grupul francez Lous Delhaize, principalii competitori fiind Carrefour, Real si Metro.

Grupul francez este prezent pe piata din Romania prin intermediul a 4 hipermarket-uri: Cora Pantelimon, Cora Lujerului, Cora Sun Plaza in Bucuresti si Cora Cluj-Napoca in tara. Inainte de inaugurarea unitatii din Drobeta Turnu Severin, Cora va deschide un hipermarket in Baia Mare, in mallul Gold Plaza.Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si
Zvonuri lipsite de orice suport real: Cora ramane in Romania