Lantul international de brutarii Cinnabon a investit aproximativ 130.000 euro pentru deschiderea celei de-a treia unitati din capitala, in centrul comercial Sun Plaza, si mai are in plan inaugurarea altor doua locatii anul acesta, in centrul comercial AFI Palace Cotroceni.
Potrivit companiei, citata de NewsIn, in primele patru zile de la deschiderea unitatii din Sun Plaza, Cinnabon a inregistrat incasari de 40.000 de lei.

Lantul international de brutarii Cinnabon este prezent pe piata din Romania din luna octombrie a anului trecut si a investit aproximativ 250.000 de euro pentru deschiderea a doua locatii in centrul comercial Baneasa Shopping City.

Cinnabon comercializeaza rulouri cu scortisoara. Brandul a fost lansat in 1985 in Seattle, SUA, iar, in prezent, detine peste 600 de brutarii in peste 30 de tari.

Centrul comercial Sun Plaza, proiect de 200 milioane euro, dezvoltat de Sparkassen Immobilien in parteneriat cu firma EMCT, s-a deschis in 25 februarie, investitorii astepandu-se la circa 15 milioane de vizitatori anual. Sun Plaza are o suprafata totala de 210.000 mp si o suprafata comerciala de 80.000 mp, precum si 2.000 de locuri de parcare dispuse pe doua niveluri subterane.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri