Centrul Medical Unirea (CMU) inaugureaza cea de-a saptea clinica din afara Bucurestiului, Centrul de Investigatii Medicale Bacau, dupa o investitie totala de 1 milion de euro, concretizata in decembrie 2009 prin achizitia unei participatii majoritare la CIM Bacau.
“Bacaul este un oras important in Moldova daca ne referim la resursele sale economice si la influenta in judetele vecine. Colaboram de mai multi ani cu CIM Bacau pentru a oferi sevicii arondatilor nostri din zona. Faptul ca am ales sa investim pe piata din Bacau este un indicator al faptului ca am vazut in aceasta zona a Romaniei una in care cererea de servicii medicale este reala si inca insuficient acoperita”, a declarat directorul general adjunct al CMU, Sergiu Negut.

Centrul ofera servicii medicale precum: investigatii paraclinice (analize medicale de laborator, imagistica - RMN si CT, osteodensitometrie, ecografie, electrocardiografie, spirometrie, audiometrie), investigatii clinice pe specialitati, balneo-fizio-terapie, medicina muncii, transport sanitar (ambulante), precum si suport in intocmirea documentatiilor specifice (siguranta auto, fise auto).

Centrul Medical Unirea a finalizat in februarie anul acesta procesul de vanzare a unei participatii majoritare de 80% catre fondul de investitii Advent International.

CMU a inregistrat in 2009 o crestere de 72% a cifrei de afaceri, atingand o valoare de 69,5 milioane lei.
CMU isi desfasoara activitatea in 11 policlinici multidisciplinare in Bucuresti si se afla in colaborare cu peste 130 de clinici partenere in tara. Specializata pe furnizarea de servicii medicale integrate in sistem de arondare companii, CMU a depasit cifra de 75.000 arondati.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Citește și
Lidl își extinde rețeaua cu un nou magazin în Arad
Setari Cookie-uri