De sarbatorile Pascale un cadou elegant realizat cu gust poate fi o surpriza placuta si apreciata atat de catre parteneri si colaboratori cat si de angajati.

Un Cos de Cadouri plin cu vinuri selecte, delicatese, cozonac, ciocolata fina si fructe, toate intr-un cos de rachita unic ca design, sunt intotdeauna o alternativa eleganta pentru cadourile pe care le oferiti de Paste. Daca doriti insa ceva pentru un director sau un om de afaceri important puteti opta pentru o cutie de vin deluxe, cu accesorii din inox, alaturi de o sticla de vin deosebita, cum ar fi un Bordeaux sau Chianti.
Cosurile si cadourile de Paste realizate de www.cadouri-originale.ro se evidentiaza intre toate ofertele de pe piata prin originalitate, forma unica de prezentare cat si prin continutul de calitate.

Magazinul online www.cadouri-originale.ro, operat sub brand-ul Borealy, ofera companiilor interesate cadouri de sezon - Cosuri cu produse specifice de Paste cat si cadouri unice. Pe langa modelele deja existente, cadourile pot fi adaptate cerintelor si nevoilor clientilor. La cererea clientului aceste cadouri pot fi personalizate cu elementele sale de identificare si cu mesajul dorit, imaginea companiei dumneavoastra fiind astfel reprezentata simplu si elegant pe biroul oricarui potential client sau partener.

Magazinul online de cadouri premium www.cadouri-originale.ro ofera de asemenea si cadouri corporate unice, care pot fi daruite pe tot parcursul anului.

Daca doriti sa impresionati orice doamna, Cadouri-originale.ro va recomanda un set de bijuterii cu Cristale Swarovski, ambalat in cel mai elegant ambalaj din catifea neagra.

De ce sa alegeti cadourile realizate de Borealy – www.cadouri-originale.ro?
Reprezentantii magazinului va prezinta avantajele lor competitive:
- Toate produsele sunt originale si de calitate superioara;
- Servicii all inclusive de la selectarea si personalizarea cadourilor, transmiterea mesajului dorit, ambalarea, livrarea eficienta si sigura a coletelor;
- Garanteaza calitatea tuturor produselor si se obliga sa inlocuiasca orice produs care nu indeplineste criteriile de calitate ale clientilor sai;
- Toate produsele prezentate pe site sunt in stoc;
- Livrarea si ambalajul de lux sunt gratuite;
- Produsele sunt livrate in aceeasi zi in Bucuresti si a doua zi in tara;

Magazinul online de cadouri premium www.Cadouri-originale.ro s-a infiintat in anul 2007 si din anul 2010 opereaza sub brandul Borealy alaturi de celelalte siteurile ale grupului: www.cadouri-originale.ro , www.bijuterii-originale.ro, www.gentidelux.ro si www.lenjeriedelux.ro .
Elementul definitoriu asociat brandului Borealy este abordarea diferita a comertului online, cu focus pe produsele premium si de lux, conceptul exclusivist, personalizarea si potrivirea cadourilor cu personalitatea destinatarului.

Printre clientii corporate se numara companii precum: Hewlett Packard (HP), McKinsey & Company, Andreas Stihl Motounelte, Agis Computers, Internet Corp, Media Vision, si multe alte companii.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri