Axxess Capital, fondul de investitii condus de Horia Manda, a preluat 40% din actiunile producatorului de jucarii Noriel, dupa o investitie de 7 milioane de euro.

“Fondatorii companiei Noriel, George si Mirela Constantinescu, au creat business-ul prin lansarea unor facilitati de productie pentru jocuri educationale si de familie, printre care renumitele “Comoara lui Piticot”, “Nu te supara, frate!”, “Cine Stie, Castiga!”, se arata intr-un comunicat al companiei.

Expansiunea grupului pe zona de retail a inceput in octombrie 2009, iar in prezent compania opereaza patru magazine prezente in galerii comerciale din Bucuresti. Compania are ca scop extinderea si in alte locatii atat din Capitala, cat si din alte orase din tara.

“Investitia pe care am realizat-o in Noriel are ca scop dezvoltarea retailerului la nivel national si regional”, a declarat Horia Manda (foto), managing partner al Axxess Capital, companie care administreaza fondurile RAEF si BAF.

Lantul de magazine Noriel Toys este condus in prezent de Cristian Constantinescu, care a fost cooptat recent in managementul companiei.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri