Axxess Capital, fondul de investitii condus de Horia Manda, a preluat 40% din actiunile producatorului de jucarii Noriel, dupa o investitie de 7 milioane de euro.

“Fondatorii companiei Noriel, George si Mirela Constantinescu, au creat business-ul prin lansarea unor facilitati de productie pentru jocuri educationale si de familie, printre care renumitele “Comoara lui Piticot”, “Nu te supara, frate!”, “Cine Stie, Castiga!”, se arata intr-un comunicat al companiei.

Expansiunea grupului pe zona de retail a inceput in octombrie 2009, iar in prezent compania opereaza patru magazine prezente in galerii comerciale din Bucuresti. Compania are ca scop extinderea si in alte locatii atat din Capitala, cat si din alte orase din tara.

“Investitia pe care am realizat-o in Noriel are ca scop dezvoltarea retailerului la nivel national si regional”, a declarat Horia Manda (foto), managing partner al Axxess Capital, companie care administreaza fondurile RAEF si BAF.

Lantul de magazine Noriel Toys este condus in prezent de Cristian Constantinescu, care a fost cooptat recent in managementul companiei.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Citește și
Enel donează 100.000 de euro pentru sprijinirea Institutului Matei Balș
Setari Cookie-uri