Dupa 4 ani de activitate manageriala in FM Romania, Catalin Olteanu-Heel preia functia de Director General al FM Romania, incepand cu luna martie 2010.

Catalin Olteanu s-a alaturat echipei FM Romania in februarie 2006 ca director transport domestic pe Romania, venind din zona manufacturierilor de produse electronice.

In septembrie 2007 si-a extins experienta operationala preluand managementul depozitului dedicat clientului Procter & Gamble.

In aprilie 2008 a preluat functia de regional operation manager pentru intreaga platforma Timisoara, coordonand managementul operational de depozit pentru P&G si Nestle.

De la infiintarea subsidiarei FM Romania, compania a cunoscut un ritm de dezvoltare constant. FM Logistic Romania si-a consolidat cifra de afaceri de la 4,5 milioane de euro, cat a inregistrat in 2004, la 18 miloane de euro in prezent, urmand acelasi trend ascendent ca in toate tarile in care activeaza.

In prezent, compania FM Romania opereaza spatii de depozitare proprii si ale clientului in Timisoara si Bucuresti, platforma din Bucuresti urmand a fi extinsa in 2011 prin adaugarea facilitatilor din Petresti. Pe lista clientilor FM Logistic se afla companii din domeniul FMCG (bunuri de larg consum) sau retail precum P&G, Nestlé in Timis, Cora, L’Oreal, Yves Rocher in Bucuresti.