Actionarii Medicredit Leasing au decis, pe 17 februarie, sa il numeasca pe directorul de operatiuni al companiei, Dan Captaru, in functia de director general pentru o perioada de patru ani, in locul lui Mugurel Stancu.

Actionarii companiei au mai aprobat, intr-o sedinta din 3 februarie, incetarea prin acordul partilor a contractului de munca incheiat de societate cu Mugurel Stancu, incepand cu data de 3 martie 2010, potrivit NewsIn.

Dan Captaru este absolvent al Facultatii de Medicina din Cluj si a lucrat zece ani pentru compania farmaceutica multinationala Schering-Plough, ocupand mai multe functii de conducere, inclusiv de country manager in Croatia pentru o perioada de trei ani. Captaru s-a alaturat echipei Medicredit Leasing ca responsabil de vanzari si pentru activitatile de marketing, coordonand activitatea echipei de consilieri de investitii medicale.

Medicredit Leasing este controlata de Banca Transilvania, care are o participatie de 99,9987%, in timp ce BT Investments SRL detine 0,0013% din actiunile companiei.

Banca Transilvania a anuntat pe 19 februarie ca a devenit actionarul unic al Medicredit Leasing IFN SA, la care detinea 57,39%, prin achizitionarea pachetului integral de actiuni al societatii.

Medicredit Leasing IFN SA, specializata in leasingul de echipamente medicale, a finantat anul trecut bunuri de 17,6 milioane euro, la un nivel similar cu cel inregistrat in 2008.

Medicredit Leasing IFN este, potrivit propriilor estimari, lider pe piata medicala in ceea ce priveste finantarile in sistem leasing. Compania s-a orientat in ultimii ani catre firmele de talie medie si mare din sistemul medical privat.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si