Medicover inaugureaza o clinica specializata in recuperare fizica medicala si kinetoterapie, care va aborda intr-un mod integrat domeniul afectiunilor si al traumatismelor musculo-scheletale, a anuntat compania.

Investitia in clinica s-a ridicat la 400.000 de euro, in special pentru dotari, si va fi condusa de prof dr. Mihai Berteanu, medic primar recuperare, medicina fizica si balneologie, unul dintre liderii de opinie din acest domeniu.

Centrul medical va fi amplasat pe un intreg etaj al clinicii Medicover Victoriei, Si va oferi servicii pe toata gama de ergoterapie, kinetoterapie si recuperare pentru pacientii care prezinta multiple aspecte disfunctionale ale aparatului locomotor pe fond neurologic, post-traumatic, reumatologic, vascular-periferic, dismetabolic etc.

Astfel, in cadrul clinicii Medicover, pacientii pot urma tratamente de recuperare medicala pentru afectiuni reumatismale (degenerative sau cornice inflamatorii), pentru sechele dupa traumatisme cranio-cerebrale si vertebro-medulare, precum si tratamente de recuperare medicala dupa interventii chirurgicale ortopedice si de chirurgie plastica sau tratamente de recuperare medicala in osteoporoza sau obezitate.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si
In vizita la noile birouri Medicover si Synevo din The Bridge 2