Praktiker Romania, liderul pietei romanesti do-it-yourself, deschide pe 25 martie o aripa noua a magazinului din Deva, adaugata in urma unui proiect de extindere cu aproape o treime a suprafetei de vanzare a acestei unitati.
Valoarea totala a investitiei in proiectul de largire a spatiului Praktiker Deva se ridica la 1,3 milioane euro, noua suprafata de vanzare a magazinului fiind de 5.515 mp.

„Strategia noastra de dezvoltare include o serie de proiecte prin care avem in vedere cresterea spatiului de vanzare pentru o parte din magazinele existente in retea. Praktiker Deva a fost proiectat de la inceput cu aceasta optiune de extindere, pe care am avut in plan sa o valorificam intr-un interval de timp de 2-3 ani de la momentul deschiderii. Prin suprafata mai mare pusa acum la dispozitie clientilor nostri, ne dorim sa le oferim acestora cat mai multe solutii pe care ei sa le poata lua in calcul in proiectele lor de amenajare”, a declarat Monica Hodor, director general interimar Praktiker Romania.

Praktiker Romania a deschis magazinul din Deva in anul 2008, acesta fiind cel de-al 7-lea in care compania investeste pentru a-l extinde. Pana acum, au fost suplimentate spatiile de vanzare la toate cele trei unitati Praktiker din Bucuresti, precum si la magazinele din Craiova, Cluj-Napoca si la primul magazin Praktiker deschis la Timisoara.

Extensia finalizata la Deva a inclus toate raioanele magazinului, noul spatiu permitand acum expunerea unui numar mai mare de solutii de amenajare si adaugarea unor forme noi de prezentare pentru toate categoriile de produse din oferta Praktiker.

Compania Praktiker Romania este prezenta la ora actuala in toate regiunile tarii, reteaua sa acoperind majoritatea oraselor din tara cu peste 100.000 de locuitori. Suprafata de vanzare totala pe care o detine depaseste 170.000 mp, iar valoarea investitiilor realizate pana acum se ridica la aproape 260 milioane Euro.

Praktiker Romania este liderul pietei romanesti do-it-yourself (DIY), avand vanzari anuale de peste 1 miliard lei si cea mai extinsa retea de magazine specializate.

Compania detine in prezent 26 de unitati, situate in toate regiunile tarii: Bucuresti (3 unitati), Cluj-Napoca, Ploiesti, Brasov, Bacau, Timisoara (2 magazine), Oradea, Constanta, Craiova, Tirgu-Mures, Arad, Satu Mare, Braila, Baia Mare, Iasi (2 magazine), Galati, Targoviste, Deva, Pitesti, Buzau, Piatra Neamt si Focsani.

Fondat in 1978, grupul german detine peste 400 de magazine in 9 tari din Europa - Germania, Romania, Bulgaria, Polonia, Ungaria, Turcia, Grecia, Luxemburg si Ucraina.

Oferta Praktiker cuprinde peste 40.000 articole pentru casa si gradina - materiale de constructii, decoratiuni pentru interior si exterior, accesorii sanitare, articole de mobilier, unelte, produse electronice si electrocasnice, articole pentru amenajarea si intretinerea gradinii.



Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri