In 2008, compania a avut o cifra de afaceri de 44,3 milioane lei.

De asemenea, anul trecut, compania a realizat, din punct de vedere valoric, o productie de 191,4 milioane lei, in crestere cu aproximativ 9% fata de productia realizata in 2008, de 176 milioane lei, potrivit datelor transmise de Romarm, arata NewsIn. Reprezentantii companiei nu au specificat si care este motivul acestor cresteri.

"In anul 2009, volumul exportului Romarm a crescut cu 13% fata de anul 2008", se mai arata in datele transmise de companie.

Romarm este o companie cu 100% capital romanesc de stat, actionarul sau majoritar fiind Ministerul Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri. Productia companiei include produse pentru sistemul de aparare, precum munitie, armament, explozive, elemente de protectie (casca, baston, vesta anti-glont, stray lacrimogen) si asambleaza vehicule blindate.

Compania are in prezent 4.600 de angajati si 15 fabrici in toata tara. Este principalul furnizor romanesc de tehnica de aparare si este prezent in peste 50 de piete in tari din Europa, America de Nord, America de Sud, Asia si Africa. Compania este totodata este unul dintre cei mai mari furnizori pentru Ministerul Apararii din Romania.