CFR Marfa va coopera la realizarea unui tren comercial de marfa pe ruta Salonic (Grecia) – Moscova (Rusia), care va tranzita Bulgaria, Romania si Ucraina, pe parcursul a sase zile.
"In data de 23 martie, directorul general al SNTFM CFR Marfa a participat alaturi de reprezentantii operatorilor feroviari de marfa din Ungaria (MAV GARGO), Bulgaria (BDZ EAD), Grecia (TRAINOSE) si Rusia (OJSC TRANSCONTAINER) la o intrunire care a avut drept scop cooperarea pentru realizarea unui tren comercial de marfa, pe ruta Grecia (Salonic) – (Rusia) Moscova. In memorandumul semnat de reprezentantii operatorilor feroviari au fost mentionate caracteristicile tehnice, detalii referitoare la formalitati legate de siguranta marfurilor transportate, conditiile speciale de incarcare etc.", se precizeaza in comunicatul CFR Marfa, citat de NewsIn.

Actiunea de cooperare la nivel international se inscrie intr-un program de initiativa prin care CFR Marfa intentioneaza sa isi consolideze relatiile cu administratiile de cale ferata din regiune, in vederea imbunatatirii serviciilor de transport oferite clientilor sai in cazul solicitarilor in trafic international, precum si dezvoltarea traficului feroviar de marfa in zona de sud-est a Europei.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri