"Analiza concentrarii economice efectuata de catre Consiliul Concurentei a ilustrat faptul ca aceasta operatiune nu are ca efect crearea sau consolidarea unei pozitii dominante. Astfel, desi aceasta concentrare economica cade sub incidenta Legii concurentei (nr.21/1996), nu exista indoieli serioase privind compatibilitatea operatiunii cu un mediu concurential normal si, ca urmare, autoritatea de concurenta a emis o decizie de neobiectiune", potrivit Consiliului Concurentei.

Quelle a fost detinuta de Grupul Primondo prin intermediul a doua companii ale sale: Quelle International Limited (Marea Britanie) in proportie de 98% din capitalul social si Holstenflor - Beteiligungs GmbH (Germania), 2% din capitalul social. Nici o alta societate membra a Grupului Primondo nu mai desfasoara activitate in Romania.

Panatek Investment Group are ca obiect principal de activitate inchirierea si subinchirierea bunurilor imobiliare proprii sau inchiriate.

Potrivit Consiliului Concurentei, SC Panatek Investment Group SRL si societatile membre ale grupului nu desfasoara activitati pe piata comertului cu amanuntul prin intermediul caselor de comenzi si prin Internet, pe care este prezenta SC Quelle SRL.