Condmag repara cu 23,5 mil lei fara TVA o conducta pentru Transgaz

Societatea Nationala de Transport Gaze Naturale Transgaz Medias a atribuit companiei Condmag contractul pentru reparatia conductei de transport gaze naturale 32'' Sendreni Butimanu, inclusiv protectie catodica, pentru care va plati 23.5 milioane de lei, fara TVA.
Condmag va efectua lucrari de demontare si de inlocuire a conductelor, precum si lucrari de instalatii electrice si de izolare, potrivit anuntului de atribuire publicat pe Sistemul Electronic de Achizitii Publice (SEAP),

Transgaz a primit pentru acest contract trei oferte, fiind aleasa cea mai buna din punct de vedere economic. Contractul nu va putea fi subcontractat.

Transportatorul national de gaze Transgaz este detinut de statul roman: Ministerul Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri cu 73,5% din capitalul social al Transgaz, Fondul Proprietatea aproximativ 15%, iar restul de 11,5% reprezinta actiunile libere (free-float), care se tranzactioneaza la BVB. Compania Transgaz este listata la categoria I a BVB, cu simbolul TGN.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri