Echipa casei de avocatura bpv Grigorescu, coordonata de avocatii parteneri Liz Minea (Litigii) si Anca Parascan (Achizitii Publice), a obtinut pentru clientii EvoBus Romania si BRD Sogelease IFN o decizie irevocabila a Curtii de Apel Ploiesti ce permite celor doua societati incheierea contractului de achizitie publica cu Regia Autonoma de Transport Timisoara pentru livrarea a 31 de autobuze si autocare.
Regia Autonoma de Transport Timisoara a initiat in 2007 procedura de achizitie publica pentru furnizarea si intretinerea de autobuze si autocare cu o valoare estimata la 11,2 milioane euro.

Contractul a fost adjudecat de consortiul EvoBus - BRD Sogelease, dar rezultatul procedurii de achizitie publica a fost contestat la Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor (CNSC) de unul dintre participantii la licitatie declarati necastigatori. CNSC a admis contestatia candidatului necastigator, insa prin decizia irevocabila data de Curtea de Apel Ploiesti, castigarea licitatiei de catre EvoBus - BRD Sogelease a fost considerata conforma cu legislatia achizitiilor publice.

“Ne bucuram ca dupa o lupta indelungata, care a presupus aspecte procedurale si de fond complexe, inclusiv stramutarea dosarului la alta instanta, de la Timisoara la Ploiesti, echipa noastra a castigat litigiul in numele clientilor nostri, care se pot concentra acum, impreuna cu autoritatea contractanta, asupra contractului si a implementarii acestuia,” a declarat Liz Minea (foto).

Achizitiile publice reprezinta pentru bpv Grigorescu un domeniu principal de activitate, ponderea onorariilor obtinute in anul financiar 2009 in legatura cu proiecte de achizitii publice crescand la circa 16,5% din totalul onorariilor.

EvoBus Romania este o filiala a EvoBus GmbH, cea mai mare societate afiliata Daimler AG in Europa, si cel mai important furnizor de autobuze si autocare de pe piata europeana.

BRD Sogelease IFN este filiala de leasing a BRD-Groupe Société Générale.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri