Producatorul de produse de panificatie Boromir a exportat, pentru perioada sarbatorilor de Paste din acest an, produse traditionale in valoare de aproximativ 200.000 euro, potrivit lui Constantin Boromiz, directorul general al companiei.
"Am trimis la export produse de panificatie cu specific pentru perioada sarbatorilor pascale, cozonaci, pasca, in valoare de 200.000 euro", a spus Boromiz, citat de NewsIn.

Principalele tari in care exporta compania sunt Spania, Italia, Ungaria, iar cele mai solicitate produse cu sunt pasca si cozonacul cu nuca si stafide.

Directorul general al companiei a adaugat ca pentru perioada Pastelui, Boromir a produs circa 1,5 milioane de cozonaci, cantitate apropiata de volumul de cozonaci scos pe piata de producator in anul 2009.

Presedintele Patronatului Roman din Industria de Morarit si Panificatie (Rompan), Aurel Popescu, declara recent pentru ca aproximativ sapte milioane de cozonaci vor fi produsi pentru perioada Pastelui din acest an, cifra apropiata de productia din 2009.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri