Dafora SA si Hidroconstructia SA au semnat un contract cu operatorul regional de apa si apa uzata Apa Tarnavei Mari SA din judetul Sibiu, in valoare de 67,2 milioane lei, pentru lucrari de reabilitare si extindere a retelelor de apa si de canalizare in municipiul Medias.

Aceste lucrari sunt incluse in proiectul "Extinderea si reabilitarea sistemelor de apa si apa uzata din regiunile Medias, Agnita, Dumbraveni (din judetul Sibiu)".

"Lucrarile vor consta in reabilitarea si extinderea conductelor de apa si a retelelor de canalizare totalizand aproximativ 89 km, reabilitarea a doua statii de pompare apa si a unui rezervor, construirea a doua rezervoare si a noua statii de pompare apa uzata. Valoarea contractului se ridica la 67,2 milioane lei, din care 54,3 milioane lei reprezinta contributia Uniunii Europene prin Fondul de Coeziune", potrivit unui comunicat emis de Dafora.

Termenul de finalizare a lucrarilor este octombrie 2012, cu o perioada de notificare a defectelor de 12 luni, informeaza NewsIn.

Reprezentantii companiei regionale de apa si apa uzata Apa Tarnavei Mari SA din judetul Sibiu declarau in urma cu cateva zile ca vor investi 90 milioane euro din fonduri europene, pana in 2013, in reabilitarea retelelor de apa din cateva orase, a statiei de epurare din Medias si in constructia de noi statii de epurare in orasele Dumbraveni si Agnita.

"Investitiile vor fi facute in infrastructura de apa si apa uzata, in urmatorii patru ani, pana in 2013. Cele 90 milioane euro vor fi asigurate din fonduri europene (80%), din credite luate de companie (in proportie de 6% ), iar restul de la bugetul de stat si autoritatile locale", au declarat atunci reprezentantii companiei.

Potrivit acestora, vor fi reabilitate retelele de apa si apa uzata din Medias, Agnita si Dumbraveni, precum si statia de tratare si epurare din Medias. De asemenea, vor fi construite statii noi de epurare in orasele Dumbraveni si Agnita.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri