Salonul International de Franciza ROFRANCIZE, se va desfasura, in premiera, in Romania, in perioada 18 - 20 februarie, in cadrul Centrului de Conferinte World Trade Center Bucuresti. Potrivit unui comunicat de presa, manifestarea claseaza tara noastra printre primele state din Sud-Estul Europei, promotoare ale sistemului de franciza.

Salonul va reuni 20 de expozanti, companii francizoare din Italia, Spania, Portugalia, Franta si Romania, precum si reprezentanti in Romania (francizati sau MasterFrancizati) ai unor marci din aceste tari.

"Daca unele dintre brandurile expozante au patruns deja pe piata romaneasca (Ticket Com, Hirsh, Office 1 Superstore, Newman, YourHotels), altele au gasit in Salonul International de Franciza ROFRANCIZE modalitatea prin care sa-si promoveze conceptul si sa recruteze potentiali candidati la achizitionarea francizei (HappyFood, OneBiz Group, Agroland, Rodipet)", se precizeaza in comunicat. ROFRANCIZE este organizat de CHR Consulting, prima companie romaneasca de consultanta specializata in franciza, in colaborare cu Asociatia Retelelor de Franciza din Romania.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Citește și
Saloanele de înfrumusețare s-au deschis. În ce condiții ne putem tunde
Setari Cookie-uri