Compania Congaz SA, furnizor si distribuitor de gaze naturale din judetul Constanta, a aprobat in cadrul Adunarii Generale a Actionarilor de la inceputul lunii martie contractarea unei linii de credit de 6 milioane lei, de la Unicredit Tiriac Bank, pentru finantarea activitatii curente.

Linia de credit va fi garantata cu ipoteca asupra sediului si bazei de productie, gaj pe contul curent al companiei deschis la creditor, precum si printr-o ipoteca asupra altor active din patrimoniul Congaz, potrivit unui anunt publicat in Monitorul Oficial.

Congaz SA are in exploatare aproximativ 640 km retele de distributie a gazelor naturale in municipiile Constanta (inclusiv Statiunea Mamaia si Palazu Mare) si Medgidia, precum si in localitatile Navodari, Mihail Kogalniceanu si Ovidiu, deservind peste 28.900 clienti. Compania activeaza in industria gazelor naturale incepand cu 1 februarie 1999, fiind specializata in servicii de furnizare si distributie a gazelor naturale.

Societatea are ca principali actionari: E.ON Ruhrgas International AG (Germania), GDF SUEZ Energy Romania, Petrom si SC Petroconst Constanta, cat si Primariile din localitatile Medgidia, Ovidiu, Mihail Kogalniceanu si Cogealac. Congaz SA asigura furnizarea gazelor naturale atat din municipiul Constanta, cat si din localitatile situate in imediata apropiere - Ovidiu, Mihail Kogalniceanu, Cogealac, Navodari, Medgidia si statiunea Mamaia, potrivit datelor de pe site-ul companiei.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si
UniCredit ofera DAE 0% pentru scutere electrice Vespa
Setari Cookie-uri