DHL Express va extinde la nivel mondial serviciile pentru import, ca raspuns al estimarilor Organizatiei Mondiale pentru Comert (World Trade Organization), care anunta o crestere a comertului international cu 9,5% in 2010.
Aceasta decizie a fost luata si pe baza datelor statistice, care sugereaza o crestere a volumelor fata de perioada similara a anului trecut.

Pe langa serviciile de import cu livrare in urmatoarea zi lucratoare, oferite pentru peste 200 de tari si teritorii din intreaga lume, DHL isi extinde acoperirea si pentru importurile cu livrare garantata inainte de ora 12:00 in peste 135 de tari.

De asemenea, pentru serviciul cu livrare inainte de ora 9:00 acoperirea s-a extins la 90 de tari si teritorii.

DHL lanseaza cu acest prilej o campanie globala de comunicare pentru clienti, cu privire la imbunatatirile aduse serviciilor de import expres si extinderea acorperirii pentru acest serviciu.

Noul portofoliu consolidat al serviciilor de import reflecta strategia DHL de a se dedica afacerilor internationale. DHL si-a dezvoltat considerabil anul trecut reteua internationala, consolidandu-si capabilitatile si pozitia de lider in industria de curierat expres. Optimizarea cu succes a retelei globale DHL si consolidarea la nivel global a capacitatilor de facturare a serviciilor de import din ultimele luni au fost etape care au condus la dezvoltarea serviciilor DHL Import Express.


“Serviciile de import DHL sunt dedicate clientilor cu nevoi frecvente de import si ii ajuta in gestionarea eficienta a costurilor pentru import, a fluxurilor financiare si a lantului de aprovizionare. Cu DHL Import Express clientii beneficiaza de importuri avantajoase si de: o singura companie, o singura factura emisa intr-o singura moneda locala”, declara Roland Thomas, vicepresedinte DHL Express.

Serviciile de import DHL se adreseaza tuturor clientilor care primesc expedieri expres direct din unitatile de productie sau de la furnizori din toate colturile lumii si raspund cerintelor de transport pentru bunuri sensibile la timpul de tranzit, cum ar fi de exemplu piesele de schimb, care necesita siguranta deplina privind livrarea la destinatie si un control exigent al costurilor de transport.
De asemenea, serviciile DHL se adreseaza tuturor companiilor din sectorul tehnologic, care au nevoie de expertiza vamala oferita de DHL.

DHL Import Express 12:00 asigura livrarea pana in pranz a acelor expedieri vitale catre orasele mari si centrele importante de afaceri, iar taxele de transport sunt achitate de importator la destinatie. Acest serviciu este acum disponibil pentru clientii din peste 135 de tari si include si beneficiul oferit prin politica de garantare a returnarii banilor, in situatia neplacuta in care livrarea nu a fost facuta in timpul garantat.

Pentru acei clienti care au nevoie de livrari chiar mai devreme de ora 12:00, DHL vine in intampinarea cerintelor lor cu serviciul DHL Import Express 9:00, care este oferit pentru marile orase din 90 de tari la nivel global si care beneficiaza de aceeasi politica de garantare a returnarii banilor”.Retail jobs
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Roxana Grosu
Roxana a absolvit Facultatea de Litere , fiind și traducător autorizat de engleză și franceză. Are o experiență de peste 15 ani în presă și comunicare, este grammar nazi și pasionată de istoria artei. Ca jurnalist, a lucrat pentru publicații precum Businessmen's, Bucharest Business Week , România Liberă - unde a fost editor coordonator - și Wall-Street.ro . De-a lungul carierei jurnalistice, Roxana a scris pe domenii precum diplomație , turism , aviație , retail ,...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri