Divizia de francize fashion a RTC Holding, Rafar, a deschis sambata, cel de-al saptelea magazin Debenhams din Romania, in centrul comercial Sun Plaza din Capitala, printr-o investitie de aproximativ 700.000 euro, a anuntat compania.

Magazinul are o suprafata de 1.000 mp si va comercializa articole pentru femei, barbati si copii.

„Avand in vedere anul dificil pe care il parcurgem, asteptarile de vanzari pe termen scurt nu sunt unele foarte mari. Sunt insa convinsa de faptul ca decizia de a deschide Debenhams in cel mai nou mall din sudul Capitalei va deveni profitabila pe termen lung, odata cu maturizarea mall-ului ca destinatie de cumparaturi, in maximum 1-2 ani”, a declarat CEO Rafar, Ramona Stanciulescu.

Odata cu cea mai recenta deschidere, Debenhams este disponibil pentru clienti in Romania si Republica Moldova in Bucuresti – Bucuresti Mall, Plaza Romania, Baneasa Shopping City, Sun Plaza; Constanta – City Park Mall of Constanta; Cluj Napoca – Polus Center; Oradea – Lotus Center; Chisinau – Shopping MallDova.

Reteaua Debenhams acopera o suprafata totala de vanzare de peste 12.000 mp. Brandul a intrat pe piata din Romania in anul 2007.

Divizia Rafar are drepturi de franciza si reprezentare pentru marcile Debenhams, Aldo, Olsen, Mandarina Duck, Kanz, Pablosky, Forever 18, Bijoux Terner, J.Press, Bruno Magli, Fratelli Rossetti, Wolford, Burlington, Rockle, Pedro Garcia, Kipling.

Debenhams LTD UK a acordat recent Rafar drepturile de franciza Debenhams pentru inca 11 tari din CEE, in afara celor pentru care semnase contractul in 2006: Romania, Bulgaria si Republica Moldova.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si
Programul mall-urilor din Bucuresti de Paste