Lasselsberger vrea sa exporte gresie si faianta de 2 mil. euro in 2010

Grupul austriac Lasselsberger, cel mai mare producator de placi ceramice (gresie si faianta) de pe piata locala, si-a stabilit pentru anul acesta vanzari la export de circa 2 mil. euro, echivalentul a 5% din cifra de afaceri bugetata pentru 2010.
Lasselsberger Romania a exportat incepand cu anul trecut pe pietele din Grecia si Bulgaria, cand exporturile au avut o pondere de 1% in totalul cifrei de afaceri.

Compania a a inregistrat anul trecut o cifra de afaceri de 35 mil. euro, in scadere cu 15,2% fata de 2008, pe fondul declinului pietei constructiilor. Pentru 2010, producatorul de placi ceramice si-a bugetat o crestere cu 10% a businessului, pana la 38,5 mil. euro.

“2009 a fost un an in care am consolidat businessul si am implementat o noua organizare interna care sa permita o crestere a eficientei proceselor interne si o abordare comerciala performanta”, spune Eduard Macarescu, directorul comercial al Lasselsberger Romania.

Lasselsberger a intrat pe piata locala la sfarsitul lui 2004 si activeaza prin intermediul a doua firme, Lasselsberger SA si Sanex Cluj.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri