Cunoscut si sub numele de Le Club, spatiul se afla in Satul Francez din Capitala si apartine Administratiei Lacuri, Parcuri si Agrement Bucuresti (ALPAB) din cadrul Primariei Capitalei, scrie NewsIn.

Clubul a ramas in proprietatea municipalitatii dupa ce terenurile din vecinatatea sa au fost cedate de edili omului de afaceri Costica Constanda, in urma schimburilor pentru Parcul Bordei.

In urma scandalului Constanda-Bordei, clubul a fost inchis timp de noua luni pentru reamenajare, refacerea unei parti din utilitati si dotatarea cu aparatura de fitness moderna. Clubul urma sa fie redeschis inca din prima jumatate a lunii noiembrie 2009, iar pretul abonamentului vehiculat atunci era de circa 1.300 euro pe an.

In acest timp, el a fost scos la licitatie de catre municipalitate, in baza unei hotarari a Consiliului General al Municipiului Bucuresti (CGMB) din 2006, dar si a expirarii contractului cu fostul administrator al bazei, SC Mamaia SA, la 1 mai 2009. Pretul de pornire a fost 20.736 euro/luna, fara TVA, iar in urma licitatiei cu strigare firma castigatoare a contractului de inchiriere a fost Twins Caffee, cu oferta de 22.736 euro/luna, fara TVA, reprezentand chirie lunara.

"Este un club privat, ne permitem sa ne putem si alege clientii. Am castigat dreptul de inchiriere pe cinci ani si vrem sa ne putem recupera si investitiile. Acestea au depasit 300.000 de euro si au presupus printre altele, refacerea instalatiilor sanitare si a filtrelor de apa din piscina", spune unul dintre reprezentantii firmei care a castigat licitatia, Daniel Caramihai.

Tinta noului administrator al clubului este de 800 de clienti intr-un an de zile, potrivit reprezentantilor Twins Caffee.