Societatea Nationala de Gaze Naturale Romgaz va organiza in 1 iunie o licitatie deschisa pentru contractarea de servicii de transmisie date si internet (Lotul 1) si servicii de transmisie date backup (Lotul 2), pentru care va plati din surse proprii 1.850.000 lei, fara TVA.
Potrivit anuntului de participare publicat pe Sistemul Electronic de Achizitii Publice (SEAP), anuntul implica incheierea unui acord-cadru pe o perioada de doi an cu un singur agent economic.

Cei care doresc sa participe la licitatie trebuie sa depuna o garantie de participare de 8.000 lei pentru Lotul 1 si de 1.250 lei pentru Lotul 2, precum si o garantie de buna executie de 5% din valoarea contractului fara TVA. De asemenea, se solicita bilantul contabil la 31 decembrie 2008, precum si ca cifra medie anuala de afaceri pe ultimii trei ani sa fie pentru Lotul 1 de cel putin 3.200.000 lei (echivalent a 774.668 euro), iar pentru Lotul 2 de 500.000 lei (121.042 euro), potrivit NewsIn.

Termenul limita pentru depunerea cererilor de documente sau pentru acces la documente este 31 mai, ora 15:00, iar termenul limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 1 iunie, ora 10:00. Se va alege oferta cea mai avantajoasa din punct de vedere economic (pretul ofertei - 85%; durata de instalare - 15%).

Perioada minima pe parcursul careia ofertantul trebuie sa isi mentina oferta este de 60 de zile (de la termenul limita de primire a ofertelor).

Producatorul national de gaze naturale Romgaz acopera aproximativ o treime din consumul anual de gaze al Romaniei. Actionarul majoritar al companiei este Ministerul Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri, care detine 85,01% din actiuni, iar restul de 14,99% din actiuni apartine Fondului Proprietatea. Romgaz are ca principal obiect de activitate extractia si inmagazinarea gazelor naturale.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online. Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară. În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:

Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri