Producatorul de lacuri si vopsele Policolor are in plan pentru acest an investitii de aproximativ 4 milioane euro, suma similara cu cea din 2009, bani pe care ar urma sa ii investeasca in productie si activitati de cercetare-dezvoltare, a declarat directorul general al Policolor, Achille Bardelli.
Policolor a lansat pe piata locala sortimentul de vopsea lavabila pentru interior Spor cu ioni de argint.

"Produsul, primul dintr-o noua generatie de vopsele lavabile pentru interior, va fi unul din principalii vectori pentru consolidarea pozitiei companiei pe piata", spun reprezentantii companiei.

Potrivit companiei, care citeaza un studiu MEMRB, in intervalul aprilie-septembrie 2009, Policolor a fost cel mai bine plasat jucator, cu o cota de 23,4% din piata locala de vopsele. Pe segmentul vopselelor lavabile, conform aceluiasi studiu, Policolor a avut o cota de piata de 21,6%. In acelasi interval, Gama Spor a fost lider pe segmentul vopselelor lavabile pentru interior, cu o cota de peste 17%.

Compania Policolor este cel mai mare producator de pe piata locala de lacuri si vopsele, avand o experinta de 40 de ani in domeniu, strategia grupului fiind aceea de a deveni liderul pietei de vopsele si rasini din sud-estul Europei.

Policolor face parte din grupul Policolor-Orgachim, controlat de Romanian Investment Fund, RC2 si Romanian Reconstruction Ltd. In 1998, Policolor a achizitionat 51% din actiunile companiei Orgachim, cel mai mare producator de vopsele din Bulgaria.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri