Policolor a lansat pe piata locala sortimentul de vopsea lavabila pentru interior Spor cu ioni de argint.

"Produsul, primul dintr-o noua generatie de vopsele lavabile pentru interior, va fi unul din principalii vectori pentru consolidarea pozitiei companiei pe piata", spun reprezentantii companiei.

Potrivit companiei, care citeaza un studiu MEMRB, in intervalul aprilie-septembrie 2009, Policolor a fost cel mai bine plasat jucator, cu o cota de 23,4% din piata locala de vopsele. Pe segmentul vopselelor lavabile, conform aceluiasi studiu, Policolor a avut o cota de piata de 21,6%. In acelasi interval, Gama Spor a fost lider pe segmentul vopselelor lavabile pentru interior, cu o cota de peste 17%.

Compania Policolor este cel mai mare producator de pe piata locala de lacuri si vopsele, avand o experinta de 40 de ani in domeniu, strategia grupului fiind aceea de a deveni liderul pietei de vopsele si rasini din sud-estul Europei.

Policolor face parte din grupul Policolor-Orgachim, controlat de Romanian Investment Fund, RC2 si Romanian Reconstruction Ltd. In 1998, Policolor a achizitionat 51% din actiunile companiei Orgachim, cel mai mare producator de vopsele din Bulgaria.