SC Redivivus Tawil Group SRL isi va desfasura activitatea pe piata valorificarii deseurilor industriale reciclabile, respectiv deseuri metalice feroase si neferoase, informeaza NewsIn.

"Analiza concentrarii economice efectuata de catre Consiliul Concurentei a ilustrat faptul ca aceasta operatiune nu are ca efect crearea sau consolidarea unei pozitii dominante. Astfel, desi aceasta concentrare economica cade sub incidenta Legii concurentei (nr.21/1996), nu exista indoieli serioase privind compatibilitatea operatiunii cu un mediu concurential normal", a comunicat joi Consiliul Concurentei.

SC General Metal SAL (SRL) Holding este o companie din Liban, avand ca obiect de activitate achizitia de actiuni la alte societati comerciale, administrarea companiilor la care detine actiuni sau parti sociale si inchirierea companiilor catre terte persoane. SC General Metal SAL (SRL) Holding are reprezentanta in Romania si detine pe teritoriul tarii o serie de societati comerciale care isi desfasoara activitatea in domeniul valorificarii si comercializarii deseurilor reciclabile.

Ioan Ilisuan este cetatean roman care detine actiuni la mai multe societati din cadrul grupului REDIVIVUS, grup cu activitati in domeniul valorificarii si comercializarii deseurilor reciclabile si adiacent in domenii ca: inchirieri utilaje constructii sau producerea de betoane si prefabricate din beton.