Veniturile totale ale grupului Vodafone, cel mai mare operator de telefonie mobila din lume, au crescut in perioada 1 aprilie - 30 septembrie cu 9% fata de acelasi interval al anului anterior, ajungand la 27 miliarde euro, potrivit unui comunicat al grupului britanic, preluat de BBC. Profitul inainte de plata dobanzilor, a impozitelor, deprecierii si amortizarii (EBITDA) din prima jumatate a anului fiscal 2005/2006 s-a majorat cu 3,2%, pana la aproape 10 miliarde euro.

Numarul de utilizatori Vodafone a crescut, pana la sfarsitul lunii septembrie, cu 12,9% comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut. Numarul de clienti a crescut la 171 milioane si am inregistrat progrese notabile in privinta tehnologiei 3G, ca si in cazul altor produse si servicii. Am continuat sa ne depasim concurentii pe majoritatea pietelor, a declarat directorul executiv al Vodafone, Arun Sarin, citat de Mediafax.

La jumatatea acestui an, Vodafone a preluat pachetul majoritar de actiuni al MobiFon, care opereaza reteaua GSM Connex din Romania. La sfarsitul lunii septembrie, numarul clientilor Connex-Vodafone a crescut cu 27% fata de aceeasi perioada a anului trecut, la 5,529 milioane, iar veniturile companiei au urcat cu 40% in al treilea trimestru, la 256,6 milioane de dolari.

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Citește și
Call-center: Productivitatea a crescut de acasă, cu telefoane încărcate de 3 ori
Setari Cookie-uri