Agentia Judeteana de Ocupare a Fortei de Munca (AJOFM) Cluj a primit o notificare din partea companiei Bechtel, prin care firma isi anunta intentia de a disponibiliza 510 angajati, din cei aproape 2.000.
Directorul executiv al AJOFM Cluj, Daniel Don, a declarat ca pentru maine (22.04.2010) va convoca Departamentul de Resurse Umane al Bechtel, sindicatul angajatilor si Inspectoratul Teritorial de Munca Cluj, pentru a discuta detaliile, informeaza NewsIn.

„Ne notifica despre faptul ca vor concedia 510 persoane. Alte date nu avem, motiv pentru care vom convoca maine o intalnire cu toti factorii. Concedierea face parte din procedura initiala de concediere colectiva, in care scria ca perioada in care vor avea loc concedierile va fi 6 – 30 aprilie”, a afirmat Don.

Bogdan Sgarcitu, directorul de comunicare al Bechtel, nu a putut fi contactat pana la ora transmiterii acestei stiri.

La inceputul lunii februarie, conducerea Bechtel a anuntat ca intentioneaza sa pastreze 300 din cele 1.933 de persoane care lucreaza la Autostrada Transilvania. Ulterior, Bogdan Sgarcitu, directorul de comunicare al Bechtel, a anuntat, la inceputul lunii aprilie, ca firma a decis sa amane concedierea colectiva pana la finalizarea unor negocieri cu statul roman privind plata datoriilor si finantarea lucrarilor pe anul 2010. Negocierile au inceput in data de 15 aprilie si vor dura pana la finalul anului.

Marti, directorul AJOFM Cluj, Daniel Don, a anuntat ca Bechtel trebuie sa reia procedura de concediere colectiva a angajajtilor, daca mai doreste sa faca acest lucru, deoarece procedura deja demarata ar fi trebuit incheiata in data de 6 aprilie – la 45 de zile de la demararea ei.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri