Enel Distributie Muntenia va aloca din surse proprii 35 de milioane de lei, fara TVA, pentru a contracta servicii de global-service, potrivit unui anunt de participare publicat pe Sistemul Electronic de Achizitii Publice (SEAP).
Contractul prevede servicii de intretinere si exploatare complexa a cladirilor, spatiilor si echipamentelor aferente acestora, relocari, precum si alte servicii suport si interventii in situatii de urgenta, locul principal de prestare fiind sediile, locatiile autoritatii contractante sau ale asociatilor - conform anexelor de la caietul de sarcini, pentru Bucuresti si judetele Ilfov, Giurgiu, Timis, Arad, Caras-Severin, Hunedoara, Constanta, Calarasi, Ialomita si Tulcea.

Potrivit anuntului de participare, tipul procedurii va fi negocierea.

Termenul limita pentru depunerea cererilor de documente sau pentru acces la documente este 26 mai, iar termenul limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 1 iunie. Criteriul de atribuire va fi pretul cel mai scazut.

Durata contractului sau termenul pentru finalizare este de 48 de luni incepand de la data atribuirii contractului.

Directorul general executiv al Grupului italian Enel, Fulvio Conti, a anuntat in iunie 2009, la Bucuresti, ca Enel intentioneaza sa pastreze un nivel de investitii de 150 milioane euro anual, pentru urmatorii cinci ani, in Romania.

Enel este cea mai mare companie energetica din Italia si cea de-a doua companie de utilitati din Europa, fiind listata din 1999 la bursa din Milano.

Enel este cel mai important investitor privat din sectorul energiei electrice din Romania, dupa preluarea pachetului majoritar la cele trei companii de distributie si furnizare de energie din regiunile Banat, Dobrogea si Muntenia Sud.

Reteaua de distributie energiei electrica a Enel, prin filialele din Dobrogea, Banat si Muntenia, are peste 93.000 km. Enel are in Romania peste 5.300 angajati.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri