Contractul prevede servicii de intretinere si exploatare complexa a cladirilor, spatiilor si echipamentelor aferente acestora, relocari, precum si alte servicii suport si interventii in situatii de urgenta, locul principal de prestare fiind sediile, locatiile autoritatii contractante sau ale asociatilor - conform anexelor de la caietul de sarcini, pentru Bucuresti si judetele Ilfov, Giurgiu, Timis, Arad, Caras-Severin, Hunedoara, Constanta, Calarasi, Ialomita si Tulcea.

Potrivit anuntului de participare, tipul procedurii va fi negocierea.

Termenul limita pentru depunerea cererilor de documente sau pentru acces la documente este 26 mai, iar termenul limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 1 iunie. Criteriul de atribuire va fi pretul cel mai scazut.

Durata contractului sau termenul pentru finalizare este de 48 de luni incepand de la data atribuirii contractului.

Directorul general executiv al Grupului italian Enel, Fulvio Conti, a anuntat in iunie 2009, la Bucuresti, ca Enel intentioneaza sa pastreze un nivel de investitii de 150 milioane euro anual, pentru urmatorii cinci ani, in Romania.

Enel este cea mai mare companie energetica din Italia si cea de-a doua companie de utilitati din Europa, fiind listata din 1999 la bursa din Milano.

Enel este cel mai important investitor privat din sectorul energiei electrice din Romania, dupa preluarea pachetului majoritar la cele trei companii de distributie si furnizare de energie din regiunile Banat, Dobrogea si Muntenia Sud.

Reteaua de distributie energiei electrica a Enel, prin filialele din Dobrogea, Banat si Muntenia, are peste 93.000 km. Enel are in Romania peste 5.300 angajati.