Lantul de restaurante Pizza Hut introduce, in restaurantele din provincie, meniul de 10 de lei, oferta valabila de luni pana vineri intre orele 11:00 si 14:00.
Meniul este compus din cornuri umplute cu branza Mozarella si salam pepperoni, asezonate cu chimen si parmezan, alaturi de unul din sosurile Pizza Hut. Lor li se adauga si o pizza normala cu Mozarella si un ingredient la alegere, precum si o bautura racoritoare.

Oferta este valabila in restaurantele Pizza Hut din Constanta, Iasi, Timisoara si Cluj.

Lantul de restaurante casual Pizza Hut opereaza in Romania de 15 ani, sub franciza acordata companiei S.C American Restaurant System S.A.

Reteaua de restaurante Pizza Hut a raportat afaceri de 8 milioane euro in 2009, in scadere cu 20% fata de anul precedent, in timp ce profitul s-a injumatatit, pana la circa 0,3 milioane euro.

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Roxana Grosu
Roxana a absolvit Facultatea de Litere , fiind și traducător autorizat de engleză și franceză. Are o experiență de peste 15 ani în presă și comunicare, este grammar nazi și pasionată de istoria artei. Ca jurnalist, a lucrat pentru publicații precum Businessmen's, Bucharest Business Week , România Liberă - unde a fost editor coordonator - și Wall-Street.ro . De-a lungul carierei jurnalistice, Roxana a scris pe domenii precum diplomație , turism , aviație , retail ,...

Te-ar putea interesa și:

Setari Cookie-uri