Grup Servicii Petroliere vrea sa atraga 50 mil. dolari pentru investitii

Grup Servicii Petroliere (GSP), companie specializata in forajul marin si controlata de omul de afaceri Gabriel Comanescu, vrea sa atraga fonduri de 50 milioane dolari, pana la 30 noiembrie 2010, pentru investitii, potrivit unei decizii aprobate in Adunarea Generala a Actionarilor din 29 martie.
Suma ar putea fi obtinuta prin capital atras sau prin imprumuturi subordonate, potrivit unui anunt publicat luni in Monitorul Oficial, informeaza NewsIn.

De asemenea, in luna mai 2008, Grup Servicii Petroliere a luat un credit de 177 milioane dolari de la Erste Group Bank AG.

Altfel, GSP a finalizat recent o investitie de 85 milioane dolari in procesul de reconversie al barjei GSP Bigfoot 1, ce va fi utilizata pentru instalarea conductelor submarine si operatiuni de ridicare de mare tonaj.

Procesul de reconversie a constat in adaptarea barjei, care anterior era folosita pentru transportul de marfuri, la lucrari destinate industriei constructiilor marine (instalarea conductelor submarine si operatiuni de ridicare de mare tonaj).

Grup Servicii Petroliere SA (GSP) face parte din Upetrom Group, controlat de omul de afaceri Gabriel Comanescu, si are activitati in domeniul forajului marin, constructiilor marine, productiei de echipament petrolier si in turism.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri