Labormed anunta finalizarea procesului de rebranding ce marcheaza integrarea completa a produselor Ozone si Ozone Natural achizitionate anul trecut, in noua companie consolidata.
„La nivel operational, atat in Romania, cat si in Europa Centrala si de Est vom actiona prin trei divizii dedicate fiecarui brand principal: Labormed pentru generice, Ozone pentru produsele fara prescr'+'iptie si Ozone Natural pentru remediile bazate pe extractele naturale de plante. Toate diviziile vor folosi aceleasi servicii centrale in vederea maximizarii eficientei din punct de vedere operational”, a declarat Stephen Stead, directorul general al Labormed.

Procesul de rebranding, dezvoltat impreuna cu agentia romaneasca Grapefruit, cuprinde 3 elemente.

Noile pachete ale produselor Labormed reflecta elementele noului brand si-i ajuta pe pacienti sa recunoasca usor medicamentele precum si aria terapetica pentru care se adreseaza produsul, in ideea de a spori complianta la tratament.

Pacientii vor gasi in farmacii produsele Labormed, in noile ambalaje, incepand din luna mai. Inlocuirea vechilor ambalaje cu cele noi este un proces de durata care se va incheia in momentul in care intregul stoc actual va fi vandut.

Recent, compania a dat in folosinta noul sediu administrativ, situat langa fabrica de productie pe bulevardul Theodor Pallady.

Actionarul majoritar al Labormed este Advent International, unul dintre liderii mondiali ai firmelor de private equity.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri