Noua firma care va opera cele 5 magazine se numeste Muntenia Hipermarket si face parte tot din grupul PIC. “Referitor la situatia de insolventa de la firma PIC, ii asiguram pe toti colaboratorii nostri ca aceasta este administrata judiciar de cea mai puternica firma de pe piata din Romania, PricewaterhouseCoopers, o firma cu bogata experienta in domeniu”, a declarat Claudia Rusu (foto), director de marketing - Muntenia hipermarket.

Primul magazin care urmeaza a fi deschis din retea este cel din Craiova, urmand ca in aproximativ o luna si jumatate de la deschidere sa fie deschis si magazinul din Pitesti. “Am ales magazinul din Craiova pentru ca este mai usor de readus pe piata de retail datorita faptului ca acolo a functionat tot timpul magazinul Interhome. Practic, locatia nu a fost inchisa definitiv niciodata. Acest aspect ne permite o deschidere mai usoara din punct de vedere tehnic al tuturor utilajelor si structurilor aferente”, a mai declarat Claudia Rusu.

Lansat in 2004 la Pitesti, primul hypermarket PIC a devenit in foarte scurt timp un concurent important pentru multinationalii care ocupau deja piata.

Reteaua de hipermarketuri PIC numara 5 unitati: Pitesti, Craiova, Braila, Oradea si Calarasi.