Aeroportul International Cluj-Napoca va fi inchis in perioada 6 - 10 mai, cand vor fi executate lucrari de reparatii si mentenanta la pista de decolare-aterizare.

„Lucrarile programate a se efectua se refera in principal la inlocuirea a 140 de dale de beton, dar si la alte operatiuni de mentenanta si reparatii, prin intermediul acestora urmarindu-se cresterea conditiilor de siguranta atat pentru zbor, cat si pentru pasageri. De altfel, toate aceste lucrari se incadreaza in demersul nostru, mai vast, de modernizare si extindere a Aeroportului International Cluj-Napoca, de crestere a calitatii serviciilor oferite de si de asigurare a unui cadru de maxima siguranta”, a declarat Radu Bica, vicepresedintele Consiliului Judetean Cluj, institutie in subordinea careia se afla aeroportul, potrivit NewsIn.

Traficul aerian pe Aeroportul International Cluj-Napoca va fi suspendat in perioada 6 mai 2010, ora 08.00 – 10 mai 2010, ora 08.00, iar incepand cu data de 10 mai 2010, ora 08.00, traficul va fi reluat conform orarului obisnuit.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si