Aeroportul International Cluj-Napoca va fi inchis in perioada 6 - 10 mai, cand vor fi executate lucrari de reparatii si mentenanta la pista de decolare-aterizare.
„Lucrarile programate a se efectua se refera in principal la inlocuirea a 140 de dale de beton, dar si la alte operatiuni de mentenanta si reparatii, prin intermediul acestora urmarindu-se cresterea conditiilor de siguranta atat pentru zbor, cat si pentru pasageri. De altfel, toate aceste lucrari se incadreaza in demersul nostru, mai vast, de modernizare si extindere a Aeroportului International Cluj-Napoca, de crestere a calitatii serviciilor oferite de si de asigurare a unui cadru de maxima siguranta”, a declarat Radu Bica, vicepresedintele Consiliului Judetean Cluj, institutie in subordinea careia se afla aeroportul, potrivit NewsIn.

Traficul aerian pe Aeroportul International Cluj-Napoca va fi suspendat in perioada 6 mai 2010, ora 08.00 – 10 mai 2010, ora 08.00, iar incepand cu data de 10 mai 2010, ora 08.00, traficul va fi reluat conform orarului obisnuit.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri