Oxigen Plus, companie care ofera servicii de asistenta respiratorie, aflata in portofoliul fondului de investitii Gemisa Investments, a inregistrat o cifra de afaceri de 520.000 de euro in primele trei luni ale anului, in crestere cu circa 25% fata de aceeasi perioada a anului trecut.
"Cresterea s-a datorat, in principal, investitiilor pe care le-am derulat in deschiderea de noi laboratoare si birouri teritoriale, cat si datorita cresterii continue a numarului de pacienti”, spune Silvia Stanescu, director general al firmei.

Compania si-a bugetat pentru acest an o cifra de afaceri de 2,2 mil. euro, in crestere cu 22% fata de 2009, pe fondul extinderii la nivel national.

Oxigen Plus, infiintata in 2004, detine 20 de laboratoare proprii si este prezenta cu propriile birouri in majoritatea oraselor mari din Romania.

Gemisa Investments este un fond de investitii care a luat fiinta tot in 2004, in spatele sau aflandu-se actionarii grupului farmaceutic A&D Pharma. Fondul are in portofoliu 10 companii, in care a investit pana acum 14 mil. euro.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri