Daedalus si HR Club realizeaza radiografia pietei de resurse umane in S1

Un nou sondaj privind realizarea unei radiografii a pietei de resurse umane in primul semenstru al acestui an a fost lansat de asociatia profesionistilor in resurse umane HR Club in parteneriat cu compania de cercetare Daedalus Millward Brown.
Sondajul se desfasoara in luna mai 2010, pe un esantion reprezentativ de 2.000 de specialisti in resurse umane din Bucuresti si din tara.

Acesta este cel de al doilea studiu realizat in cadrul proiectului "Parteneriat in sprijinul dezvoltarii domeniului resurselor umane", cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 si implementat de Asociatia HR Management Club in perioada mai 2009 - august 2010.

Valoarea totală eligibilă a proiectului obtinut de HR Club este de 1.194.490 RON, si se incadreaza in categoria schemelor de grant finantate prin POSDRU.

Principalele capitole analizate in acest studiu se concentreaza pe dezvoltarea organizationala, strategia de resurse umane, instruirea si dezvoltare profesionala a angajatilor, managementul performantei, compensatii si beneficii, recrutare si selectie precum si legislatia si relatiile de munca.

Rezultatele studiului vor fi facute publice in cadrul Conferintei Nationale de Diseminare a Rezultatelor proiectului european "Parteneriat in sprijinul dezvoltarii domeniului resurselor umane", care va avea loc in luna iunie a acestui an.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri