Avocatii biroului din Bucuresti al grupului Wolf Theiss, coordonata de Ciprian Glodeanu, a asistat societatea de constructii Bog’Art la negocierea si incheierea contractului de inchiriere cu UniCredit Tiriac Bank pentru viitorul sediu al bancii.
Noul sediu al Unicredit va avea o suprafata de aproximativ 15.000 mp si 14 etaje, urmand a fi finalizat in prima jumatate a anului 2012. Relocarea in noul sediu va eficientiza activitatiile operationale la nivel central.

“A fost o tranzactie complicata, cu foarte multe aspecte de luat in considerare, determinate de particularitatea chiriasului ce va ocupa in totalitate cladirea. Vorbim de o cladire adaptata necesitatilor bancii, un adevarat Unicredit Tower” a spus Ciprian Glodeanu (foto), coordonatorul practicii de Real Estate & Renewable Energy din cadrul Wolf Theiss.

Echipa Wolf Theiss a fost implicata in derularea procesului de due diligence asupra terenului pe care se va edifica sediul Unicredit, dar si in negocierea finantarii acordate de aceasta banca pentru viitoarea cladire de birouri.

De cealalta parte, casa de avocatura Bostina si Asociatii a asistat UniCredit Tiriac Bank in procesul de negociere cu Bog'Art.

“Desi au existat suisuri si coborasuri ca in orice tranzactie, suntem mandri de ceea ce am reusit sa finalizam. Meritul este al echipei Bog’Art, care isi cunoaste business-ul in cel mai mic detaliu, iar procesul decizional a fost unul rapid si extrem de eficient”, a continuat Glodeanu.

Din echipa de avocati Wolf Theiss coordonata de Ciprian Glodeanu au facut parte Iulia Bunescu si Dragos Iacob (Real Estate), Claudia Arnautu (Banking).

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri