Avocatii biroului din Bucuresti al grupului Wolf Theiss, coordonata de Ciprian Glodeanu, a asistat societatea de constructii Bog’Art la negocierea si incheierea contractului de inchiriere cu UniCredit Tiriac Bank pentru viitorul sediu al bancii.

Noul sediu al Unicredit va avea o suprafata de aproximativ 15.000 mp si 14 etaje, urmand a fi finalizat in prima jumatate a anului 2012. Relocarea in noul sediu va eficientiza activitatiile operationale la nivel central.

“A fost o tranzactie complicata, cu foarte multe aspecte de luat in considerare, determinate de particularitatea chiriasului ce va ocupa in totalitate cladirea. Vorbim de o cladire adaptata necesitatilor bancii, un adevarat Unicredit Tower” a spus Ciprian Glodeanu (foto), coordonatorul practicii de Real Estate & Renewable Energy din cadrul Wolf Theiss.

Echipa Wolf Theiss a fost implicata in derularea procesului de due diligence asupra terenului pe care se va edifica sediul Unicredit, dar si in negocierea finantarii acordate de aceasta banca pentru viitoarea cladire de birouri.

De cealalta parte, casa de avocatura Bostina si Asociatii a asistat UniCredit Tiriac Bank in procesul de negociere cu Bog'Art.

“Desi au existat suisuri si coborasuri ca in orice tranzactie, suntem mandri de ceea ce am reusit sa finalizam. Meritul este al echipei Bog’Art, care isi cunoaste business-ul in cel mai mic detaliu, iar procesul decizional a fost unul rapid si extrem de eficient”, a continuat Glodeanu.

Din echipa de avocati Wolf Theiss coordonata de Ciprian Glodeanu au facut parte Iulia Bunescu si Dragos Iacob (Real Estate), Claudia Arnautu (Banking).


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si
UniCredit ofera DAE 0% pentru scutere electrice Vespa