Vasile Turcu, actionar la FC Dinamo Bucuresti, precum si Administratia Finantelor Publice Sector 1 Bucuresti au depus la Tribunalul Bucuresti actiuni in care cer intrarea in insolventa a clubului de fotbal bucurestean Dinamo, scrie NewsIn.
Cele doua actiuni, prin care se cere intrarea in insolventa, au fost depuse in luna aprilie la Tribunalul Bucuresti.

Actiunea Administratiei Financiare a Sectorului 1, depusa pe 26 aprilie, a primit termen pentru data de 28 mai, in timp ce procesul intentat de Vasile Turcu va incepe pe 28 noiembrie.

Potrivit documentelor depuse in instanta, datoria pentru care Administratia Finantelor Publice a cerut intrarea in insolventa a Asociatiei Clubul Sportiv Fotbal Club Dinamo Bucuresti se ridica la 43.925.098 de lei. De asemenea, in dosar se arata ca, desi in perioada 2005-2009, Clubul a fost somat de mai multe ori sa plateasca restantele, somatiile au ramas fara raspuns.

Astfel, datoriile catre bugetul de stat ale clubului Dinamo s-au adunat inca din 2005.

Totodata, Vasile Turcu, unul dintre actionari, a cerut in instanta recuperarea datoriilor pe care le are societatea Dinamo 1948 S.A. In dosarul depus in instanta, Turcu reclama plata a 8.474.440 de lei, valoarea mai multor contracte de imprumut acordate clubului din perioada 2005-2008.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Citește și
Setari Cookie-uri