Investitie de 300.000 euro intr-un centru de imagistica dentara

Centrul de imagistica dentara Dental View da startul unui plan de extindere a retelei prin lansarea a celei de-a doua unitati din Bucuresti, in urma unei investitii de 300.000 euro.


Noul centru este situat in zona piata Victoriei si ofera servicii precum tomografii dentare 3D, radiografii panoramice digitale, teleradiografii, bitewing-uri digitale, radiografii TMJ, seturi complete de ortodontie, radiografii intraorale periapicale si ocluzale.

Primul centru de imagistica dentara 3D Dental View a fost deschis la jumatatea anului 2009 in Bucuresti, in zona Piata Muncii. “Am continuat investitiile strategice in tehnologie si pentru cel de-al doilea punct din reteaua Dental View, acesta fiind la momentul de fata primul centru de imagistica 100% digital din Bucuresti”, a declarat Gadi Klarsfeld (foto), CEO Dental View.

Prin extinderea retelei, compania estimeaza ca finalul acestui an sa ajunga la o cifra de afaceri cumulata de aproximativ 1 milion euro.

Dupa consolidarea pozitiei pe piata din Bucuresti, Dental View isi propune sa mai deschida pana la jumatatea anului 2011 inca 4 centre de imagistica dentara. „Urmatoarea etapa a planului de extindere vizeaza deschiderea de noi centre si in celelalte orase importante ale tarii. Momentan luam in considerare Cluj Napoca, Timisoara, Sibiu sau Iasi, insa noua locatie va fi stabilita clar in a doua jumatate a acestui an, dupa o analiza detaliata a potentialului fiecarei zone”, mai spune Gadi Klarsfeld.
Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri