Refacerea terenului din parcurile sectorului 3 costa 820.000 de euro

Primaria sectorului 3 din Capitala va cheltui 3,45 mil. lei (820.000 de euro) pentru refacerea terenului din parcurile sectorului.

Directia Parcuri a primariei a atribuit contractul firmei Cris Garden. Potrivit caietului de sarcini, lucrarile de reabilitare a terenului se vor face in parcuri, pe o suprafata de 12 hectare, prin refacerea stratului vegetal imbatranit, a materialului dendrologic, prin inlaturarea resturilor din constructii si montarea de gazon nou, scrie NewsIn.

Firma castigatoare va reface stratului vegetal cu pamant de padure in grosime de minim 15 cm, care va fi ulterior pregatit pentru insamantare cu gazon. O parte a terenului va fi amenajat cu gazon tip rulou. Firma mai trebuie sa monteze in jurul terenului amenajat 105 panouri metalice de protectie.

Firma Cris Garden nu se afla la prima licitatie castigata de la Directia Parcuri sector 3.

Anul trecut in septembrie aceasta firma, in asociere AA Marketing and Management SRL, a castigat un contract de 46,28 milioane lei pentru plantarea de arbori, arbusti, plante vii, bulbi, radacini, butasi si altoaie. La licitatie a participat doar asocierea dintre aceste firme.Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri