Gabriel Sidere (foto) il inlocuieste pe Todd Robinson, care va continua sa lucreze in continuare in cadrul biroului de la Bucuresti al CMS Cameron McKenna, ca membru al Consiliului de Administratie.

“Obiectivul meu pe termen mediu si lung este, in primul rand, sa prioritizez consolidarea pozitiei noastre pe piata din Romania”, a declarat Gabriel Sidere.

Gabriel Sidere a absolvit in 1996 Facultatea de Drept din cadrul Universitatii Ecologice din Bucuresti. El este membru al Baroului Bucuresti din 1997.

Condus de Todd Robinson, biroul local al CMS Cameron McKenn s-a dezvoltat, devenind unul dintre cei mai activi jucatori straini din piata locala de avocatura. Robinson s-a alaturat companiei in 2006, dupa ce a fost partener al casei de avocatura Hayhurst Robinson.

CMS Cameron McKenna este activa in Europa Centrala si de Est de mai bine de 20 de ani.

Casa de avocatura are in prezent birouri in Bucuresti, Budapesta, Kiev, Praga, Sofia si Varsovia, iar in ianuarie anul trecut CSM Cameron MeKenna din Moscova a fuzionat cu biroul CMS Bureau Francis Lefevbre and CMS Hasche Sigle pentru a da nastere celui mai mare jucator din piata de profil ruseasca, CMS Rusia, cu o echipa de peste 90 de avocati.