Medlife investeste 0,5 mil. euro intr-un centru de osteoporoza

Operatorul de servicii medicale MedLife continua extinderea pe segmentele de nisa prin inaugurarea Centrului de Diagnostic si Tratament al Osteoporozei, Obezitatii si Bolilor Tiroidiene - adresat tuturor persoanelor care sufera de afectiuni osteoporotice, tiroidiene sau de nutritie.
Investitia alocata deschiderii noului centru se ridica la 500.000 euro - cea mai mare parte a acestei sume fiind directionata pentru achizitia echipamentelor.

Reprezentantii MedLife estimeaza un numar de aproximativ 10.000 de pacienti pe an, acestia urmand a fi deserviti de o echipa de 12 cadre medicale.

”In acest moment, strategia noastra este de a dezvolta, in paralel, atat reteaua de hyperclinici care ofera servicii medicale integrate, cat si o retea de centre medicale specializate. Prin acestea din urma, ne propunem sa raspundem cererii care exista pentru anumite tipuri de investigatii, dar si sa patrundem pe segmente nisate, neacoperite in totalitate de alti furnizori de servicii medicale”, a declarat Mihai Marcu, presedintele Consiliului de Administratie MedLife.

In acest moment, reteaua de centre specializate MedLife include alte 5 unitati: Centrul de Psihiatrie si Psihoterapie MindCare, Centrul de Medicina Materno-Fetala, care include un Departament de Fertilizare in Vitro, Centrul de Fiziokinetoterapie si Recuperare Medicala, Centrul de Excelenta in Gastroenterologie si Centrul de Excelenta in Proctologie - toate localizate in Capitala.

Compania si-a bugetat pentru 2010 investitii de 15 milioane euro, care se vor adresa in special extinderii retelei de clinici.

Operatorul de servicii medicale MedLife vizeaza in 2010 crestere de 40% a cifrei de afaceri comparativ cu anul trecut, cand a inregistrat venituri de 119 milioane lei (26,3 milioane euro), cu un profit operational de 23 milioane lei (5,5 milioane euro).


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri