Lantul francez de brutarii Paul continua si in 2010 extinderea pe piata din Romania, prin deschiderea locatiei din centrul comercial AFI Palace Cotroceni.
Cu o suprafata de 170 metri patrati, Paul AFI Cotroceni are o capacitate de 80 de locuri si un numar de 25 de angajati.

Investitia totala in noua locatie Paul se ridica astfel la aproximativ 400.000 de euro.

Paul AFI Cotroceni este cea de-a treia locatie deschisa in Romania, dupa cele inaugurate in Baneasa Shopping City si Piata Dorobanti din Capitala.

Brandul francez de brutarii-patiserii Paul, prezent pe piata romaneasca din 2008, a incheiat anul trecut cu o cifra de afaceri de 2,1 milioane euro.

Cu o traditie de peste 120 de ani in arta brutariei, Paul este prezent in 21 de tari. Compania are in prezent 453 de magazine, dintre care 326 de locatii sunt deschise in Franta.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Roxana Grosu
Roxana a absolvit Facultatea de Litere , fiind și traducător autorizat de engleză și franceză. Are o experiență de peste 15 ani în presă și comunicare, este grammar nazi și pasionată de istoria artei. Ca jurnalist, a lucrat pentru publicații precum Businessmen's, Bucharest Business Week , România Liberă - unde a fost editor coordonator - și Wall-Street.ro . De-a lungul carierei jurnalistice, Roxana a scris pe domenii precum diplomație , turism , aviație , retail ,...

Te-ar putea interesa și:

Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri F