Noul magazin are o suprafata totala de 1.400 mp, din care 1.100 mp este suprafata de vanzare si 300 mp spatiile aferente. Unitatea este o constructie de tip "freestander" si dispune totodata de 70 de locuri de parcare, potrivit NewsIn.

Plus comercializeaza peste 1.500 de produse, incluzand atat produse alimentare de baza, legume si fructe proaspete, carne proaspata, in regim de autoservire, produse refrigerate si congelate, cat si produse nealimentare, precum detergenti, cosmetice si hrana de animale, articole de uz casnic, electrice si electrocasnice.

Compania, infiintata in martie 2003, a lansat in noiembrie 2005 primele zece magazine Plus pe piata locala, reteaua fiind prezenta in 82 de orase din Romania.

Pludi Market SRL, societatea care opereaza unitatile Plus in Romania, are in prezent 2.102 de angajati in logistica, administratie si vanzari, investitia totala in magazine si platforma logistica de la Ploiesti depasind 200 de milioane de euro.

Grupul german Tengelman a anuntat in luna februarie vanzarea retelelor de magazine Plus de pe pietele din Romania si Bulgaria catre Lidl.