WU Executive Academy – Vienna University of Economics and Business va acorda 20 de burse la editia din acest an a programului de Executive Master of Business Administration (EMBA) de pe piata locala, in valoare de 15.000 de euro fiecare.

Practic, institutia educationala va suporta peste 40% din costul total al programului, care este de 35.000 de euro, pentru majoritatea studentilor.

Urmatorul program MBA al WU Executive Academy va incepe in luna noiembriea a acestui an si are o durata de 14 luni. Candidatii pot aplica pentru una din cele doua burse, precum si pentru inscrierea in program, pana in a doua jumatate a lunii septembrie.

Printre criteriile de admitere se numara cunostinte foarte bune de limba engleza, studii universitare si minimum cinci ani de experienta in pozitii de management. Comisia de admitere va analiza parcursul profesional al candidatilor, motivarea acestora, precum si viziunea asupra propriei cariere a fiecarui candidat.

Cursurile sunt sustinute in limba engleza numai de profesori straini, membri ai unor universitati precum Harvard, Thunderbird sau University of Minnesota.

Programul se desfasoara part-time, in Bucuresti, dar sunt incluse si doua sesiuni de cursuri in SUA si in Austria.

Diploma de absolvire este acordata de catre Universitatea Economica si de Afaceri din Viena.

Peste 120 de manageri, antreprenori si tineri profesionisti au absolvit, pana in prezent, primele trei serii ale programului de EMBA desfasurat la Bucuresti de WU Executive Academy.

Cei mai multi dintre participanti au peste 11 ani de experienta in munca, din care cinci sunt in management. Media de varsta a participantilor este de 34 de ani.


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si