Aproape noua din zece salariati care au participat pana acum la programe de formare profesionala considera ca au avut de castigat profesional si personal de pe urma trainingurilor, arata un studiu realizat de organizatia non-guvernamentala Asociatia Observator pentru Dezvoltarea Invatarii Permanente.
Respondentii au precizat ca in urma trainingurilor le-au crescut increderea in propriile competente, au castigat increderea colegilor si sefilor, si-au imbunatatit comunicarea cu colegii si sefii, precum si initiativa personala.

In schimb, angajatorii sunt din ce in ce mai convinsi de importanta investitiei in formare, dar, in acelasi timp, o vad ca pe o investitie inoportuna in perioada. Doar 44% dintre angajatori au planuri coerente de formare profesionala a angajatilor.

Studiul a fost realizat in perioada martie-aprilie 2010 pe un esantion de 1.104 angajati, din trei grupuri tinta: angajati de 18-24 ani cu nivel redus de educatie, angajati de peste 40 ani cu nivel mai redus de educatie si absolventi de liceu nonprofesional si facultate angajati pe pozitii de entry level.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri